Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Οι εκδόσεις Κλέος

Οι εκδόσεις Κλέος αποτελούν την υλοποίηση μιας παλαιότερης ιδέας ορισμένων μελών της Φοιτητικής Λέσχης Φανταστικής Λογοτεχνίας προκειμένου η λέσχη μας, πέρα από το περιοδικό «Φανταστική Λογοτεχνία», την ραδιοφωνική εκπομπή και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που διαθέτει, να προχωρήσει στην δημιουργία και ενός εκδοτικού σκέλους. Ο Σταμάτης Μαμούτος αποφάσισε να αναλάβει προσωπικά αυτό το εγχείρημα..και κάπως έτσι, οι εκδόσεις Κλέος έλαβαν υπόσταση τον Δεκέμβριο του 2016.


Στόχος των εκδόσεών μας είναι η κυκλοφορία στην ελληνική γλώσσα λογοτεχνικών, θεωρητικών αλλά και επιστημονικών έργων με θεματικές που αφορούν το πεδίο του Ρομαντισμού. Ρομαντικοί και νεορομαντικοί συγγραφείς βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εκδοτικής μας προσπάθειας και είναι αναμφίβολο ότι σε αυτή την προσπάθεια η παλιά, αληθινή λογοτεχνία του φανταστικού έχει περίοπτη θέση.

Ελπίζουμε πως οι κυκλοφορίες των εκδόσεών μας θα τέρψουν τους αναγνώστες και θα συμβάλουν στην προβολή της ρομαντικής βιβλιογραφίας. Μιας ρομαντικής βιβλιογραφίας η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει βρει την θέση που της αντιστοιχεί στο ελληνικό εκδοτικό στερέωμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση kleospublications@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια σας και ολόψυχα ότι καλύτερο.τι πιο ελπιδοφόρο σε τέτοια πολιτιστικά σκοτεινή εποχή κάποιοι άνθρωποι να δουλεύουν για να προωθήσουν πολιτισμό...όρθιοι σε ένα κόσμο ερειπίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή